Werkbezoek Marjolein Langemeijer namens het Support Team

Van 11 tot en met 18 mei 2024 ging Marjolein voor Izingane op werkbezoek bij de projecten rond Johannesburg. Een indrukwekkende, veelbewogen en bovenal verrijkende ervaring. Ze verteld:

Ik vond het fantastisch en boven verwachting. Ik ben zo dankbaar dat ik, al is het maar een beetje,  mag bijdragen aan het vergroten van kansen van de meest kwetsbare kinderen. De behaalde resultaten zijn prachtig. Ik ben enorm onder de indruk van de mensen op de projecten. De passie, drive, kennis, visie en doelen van alle betrokkenen, en ook de organisaties waarmee we werken, zijn onvoorstelbaar groot en inspirerend. De ontwikkeling van de allerkleinsten is waar het start en de hele omgeving wordt meegenomen. Izingane denkt mee, geeft advies en heeft een kritische blik. Dit alles om de veerkracht van de mensen te vergroten, zodat ze zich zelfstandig verder kunnen ontwikkelen. De hulp aan bijvoorbeeld een jong kind of tiener heeft op heel veel gebieden (voedsel, kennis, mentale steun, zelfvoorziening etc.) een vergaande positieve impact op hun omgeving.

Dit is hoe Izingane helpt. En ik ben trots dat ik daar onderdeel van mag zijn! ❤️

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email