Exemple

Kampong Hockeyteam

Het hockeyteam van Kampong meisjes C1, draagt met trots de naam van Izingane achterop de sponsorkleding. Floor van Dijk mocht aan de groep vertellen waarom Izingane belangrijk voor haar is. Ze vertelde over de verschillende projecten en legde vooral de nadruk op de grote oneerlijke verschillen die er zijn tussen meisjes van 13 in Utrecht en in Zuid-Afrika. De wereld is niet maakbaar, je hebt mazzel dat je hier geboren bent. Door hier bewust bij stil te staan en waar het kan wat te doen voor een ander, kan je het verschil maken. De kleinste dingen doen, kunnen het grootste verschil maken! Die bewustwording begint bij jezelf!
Naast het team van Floor dragen nog 3 andere teams Izingane op hun kleding. Kampong heeft een blauw hart (kleur van de kleding). Het blauwe hart van Kampong tikt ook voor Izingane!
Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email