Exemple

ACFS Safe Hubs voor zwangere tieners en jonge tienermoeders

Onze samenwerking met Contribute Foundation startte in 2021 met het opzetten en starten van 2 Safe Hubs zwangere tieners en jonge tienermoeders met  daarnaast een voorlichtingscampagne op scholen waar in een jaar ruim 2.000 meisjes tussen 12 en 17 jaar werden bereikt. Izingane werd gevraagd om een plan in te dienen om op alle overige  ACFS centra in de provincie Gauteng en dat zijn er 7, een Safe Hub te starten en daarnaast het brede voorlichtingsprogramma voor meisjes op scholen uit te breiden.

Het geweldige nieuws is dat Contribute Foundation onze aanvraag heeft goedgekeurd!

Op 1 september wordt met de bouw begonnen en kunnen de vaak hele jonge en kwetsbare meisjes worden begeleid en geholpen en ze op school laten blijven. Daarnaast zal in een op maat gemaakt voorlichtingsprogramma vele honderden tieners op scholen worden bereikt.

Kijk voor uitgebreide beschrijving van dit project bij Projecten.

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email